objectar

segona fase

Guiness Museum

Després de dues setmanes a Irlanda, no podia marxar sense visitar el Guiness Museum de Dublín. Si la Damm és aquí, un dels patrocinadors més importants de concerts, fires i diades castelleres, imagineu-vos allà la Guiness, líder mundial en exportació de cervesa negra. Hi és a tot arreu, en forma de murals, als aparadors de pubs i tabernes, com a patrocinadors de concerts, i en mans d’aquells que en forma de pinta, en consumeixen els milions de litres que cada any destil·la la companyia.

A Dublín, hi trobem la fàbrica principal, entre murs de maons i carrers empedrats. Els mateixos de fa cent anys, i que ens evoquen a una Irlanda de ciutats obreres, cels grisos i gent castigada pel fred. Una Irlanda tradicional i treballadora, que durant massa temps va ser sotmesa a l’Imperi Britànic.

La fàbrica, encara en funcionament, ens ofereix un espectacular museu temàtic que ens explica didàcticament els orígens i la història de la cervesa. Patents, envasos, processos i l’extens material publicitari pel qual encertadament fa anys, apostà la marca.

La visita culmina a la cúpula del museu, on ens ofereixen una pinta, servida en dues tongades, i on podem gaudir d’una magnífica panoràmica de la ciutat.

www.guinness.com
Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: