objectar

segona fase

Ross Lovegrove

Avui era a Barcelona per presentar Istanbul, una impressionant col·lecció de peces de bany formada per 175 elements amb un mateix llenguatge, l’essencialisme orgànic -en paraules de l’autor- obsessió d’altra banda que el persegueix des de fa anys.

Nascut al País de Gal·les, format a la Metropolitan University de Manchester i al Royal College of Art de Londres, s’inicià en la dècada dels vuitanta com a dissenyador a la delegació alemanya de Frog Design. Més tard es trasladaria a París com a Consultor de Knoll International, que l’obriria les portes a Luis Vuitton, Hermès i Dupont. L’any 1986, tornà a Londres on establí un despatx propi. Amb els anys aconseguiria una important cartera de clients entre els quals Airbus, Kartell, Ceccotti, Artemide, Capellini, Moroso, Luceplan, Driade, Peugeot, Apple, VitrA, Olympus, Alias i Herman Miller, entre d’altres.

La col·lecció Istanbul la produeix VitrA, empresa turca de banys –que no  la suïssa de mobles- i la distribuirà a la península ArtQuitect.

www.rosslovegrove.com

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: