objectar

segona fase

Mater

Des d’aquesta setmana, el FAD disposa d’un centre permanent de materials: El showroom de Mater, el projecte que de la mà del FAD, empreses, universitats i institucions, i amb la recopilació de més de 3500 materials, començà a caminar amb l’exposició itinerant Mater in Progress, la publicació d’un extens catàleg i la celebració de les jornades Mater, una sèrie de debats que tingueren com a eix vertebrador els nous materials i les seves aplicacions en les diferents disciplines del disseny i l’arquitectura.

Ara, el projecte fa un pas més amb l’obertura al públic de la materialoteca, un espai que tindrà com a referents els centres de París, Antwerpen i Praga de Matério, l’organisme, del qual també en forma part Mater. A Europa, cal destacar també els centres de Wierden (Materia Inspiration Centre) Colònia i Milà (Material Connexion) i Londres (Institute of Materials)

De moment, l’entrada a l’arxiu, serà només gratuïta pels socis del FAD i les empreses i institucions proveïdores i permetrà consultar a més de les 800 mostres físiques, la base de dades virtual que compta amb unes 3.500 referències. Properament, es presentarà la web.

El proper pas, segons anunciava la presidenta del FAD, Beth Galí, serà la construcció d’un edifici propi per al centre, prop de la Plaça dels Àngels. Les converses amb l’Ajuntament però, reconeixia que tot just acaben de començar.

www.materfad.com

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: