objectar

segona fase

Nous enllaços

Després d’un temps de no fer-ho, he actualitzat i esmenat alguns errors del directori d’enllaços, que arriba ja als 1500 enllaços a associacions, escoles, professionals i recursos d’arquitectura, disseny industrial, disseny gràfic, disseny tèxtil i fotografia d’arreu dels Països Catalans. Entre les novetats, una vintena de nous estudis de disseny industrial del País Valencià, que a diferència d’altres disciplines, ja superen els estudis del Principat! De nou us agrairé l’ajuda per a recopilar nous enllaços que considereu d’interès.

També he actualitzat el Planetaki Objectar, que arriba ja als 125 blocs agregats, amb noves incorporacions com el Design Thinks de la Raquel Pelta, Colecte, el bloc d’Ànima, 40 Fakes, Notcot, Crónicas de Pseudonimma o Interacciones.

Planetaki és una eina que permet agregar blocs que normalment comparteixen una temàtica comú, i que a mesura que són actualitzats pels seus administradors, actualitza automàticament el nostre planeta. Desenvolupat pel mallorquí Javier Cañada, sembla que ben aviat serà disponible també en català.

www.planetaki.com/objectar

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: