objectar

segona fase

Premis FAD 2009

Darrers dies per a presentar els treballs a les diverses convocatòries que anualment organitza el FAD per als Premis Laus (fins el 30.01.09) Habitàcola (fins el 26.02.09) Fad (fins el 26.02.09) i Delta (fins el 28.02.09)

Premis Laus 2009

Com cada any des de fa ja 39 edicions, els Premis Laus es presenten com una eina per al reconeixement i la difusió del treball dels professionals del disseny gràfic i la comunicació visual. Segmentats per diverses categories: Disseny Gràfic, Interactius, Direcció d’Art Publicitària, Audiovisuals, Administracions i Estudiants, un grup nodrit de professionals constituïts com a jurat en cadascuna de les categories, es fa responsable de les obres premiades. Aquest any, -i a diferència d’edicions anteriors- els membres del jurat no podran presentar obra pròpia. Potser la polèmica de l’any passat, els haurà fet recapacitar.

www.laus.cat

Premis Habitàcola 2009

Impulsats l’any 1987 per l’ArquinFad i dirigits als estudiants, amb la finalitat de promoure la reflexió dels nous marcs teòrics en els àmbits del disseny i de l’arquitectura i debatre conjuntament amb les escoles, solucions i punts de vista innovadors en relació amb els diferents temes d’interès social proposats en cada convocatòria. En aquesta edició, es planteja treballar idees del transport públic urbà i al seu hàbitat, així com els serveis que ofereixen als seus usuaris, que sovint són resolts amb criteris econòmics basats en el consum compulsiu, en contra l’eficiència i la funcionalitat. WORK IN-CITY, vol aportar solucions en aquest sentit mintjançant un jurat format per Gabriel Gomera, Agustí Serra, Eugeni Bach, Jaume Calsina, i membres de l’ADI, TMB i AENA, seran els responsables de triar les obres finalistes, entre les que es trairan els millors projectes que seran guardonats amb una beca per a participar en un workshop de Vitra, així com a la propera edició de Casadecor 2009.

www.arquinfad.org

Premis FAD 2009

Com cada any, els Premis Fad tenen l’objectiu de premiar els projectes arquitectònics de l’any anterior, duts a terme arreu de la Península i les Illes Balears, pels professionals de qualsevol àmbit, i en les diferents categories en les que s’estructuren els Premis. El Jurat, presidit enguany per Arcadi Pla i Masmiquel, tindrà com a vocals a Jordi Badia, Ignasi Bonjoch, Xavier Bustos, Daniela Colafranceschi, Paulo David, Arturo Franco, i Mercè Martín. Paral·lelament als Premis Fad, es convoquen de nou els Premis Fad de Pensament i Crítica, que inclouen tots els textos i publicacions relacionats amb la ciutat, el paisatge, l’arquitectura i l’interiorsime, que hagin contribuït de forma significativa a fomentar el debat i la crítica. Tindran com a Jurat a Pedro Azara, com a president i Ricardo Sánchez Lampreave i José Morales, com a vocals.

www.arquinfad.org

Premis Delta 2009

Finalment, i arribant ja a la seva 32ena edició, els Premis Delta arriben de nou amb l’objectiu de promoure el reconeixement públic d’aquells productes que destaquin pel seu caràcter innovador, per la renovació conceptual que comportin, per la resposta social que generin i per la seva adequació mediambiental, així com pel seu propi disseny i la seva qualitat de fabricació. Enguany, un comitè d’experts, determinarà quins d’ells mereixen passar a la següent fase i fer-se, com a tals, creditors a la denominació ‘Seleccionat Delta’. A la segona fase, després d’una nova inscripció, els productes seleccionats pel comitè d’experts estaran presents a l’exposició dels Premis Delta 2009 i en el propi catàleg. Aquests productes tindran dret a competir pel Delta d’Or, els Delta de Plata i els Accèssits concedits pel jurat internacional dels Premis Delta 2009.

El comitè d’experts serà format per Beppe Benenti, Pepa Bueno, Maite Felices, Pere Fullana, Montse Periel, Rafaela Perrone, José Alfonso Rodríguez Luengo, David Ruiz, Marta Ventós.  El Jurat dels Premis el formaran Luisa Bochietto, Luc Donckerwolke, Roberto Feo, Ramon Folch, Monica Gili, Konstantin Grcic, Luki Huber, Florian Hufnagl, Uli Marchsteiner i Javier Nieto.

www.delta-awards.com

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: