objectar

segona fase

Summa i Stua premis Nacionals

…espanyols, de disseny.

El BCD Barcelona Centre de Disseny, juntament amb el Ministerio de Ciencia e Innovación, han guardonat a l’estudi de disseny Summa, en la categoria professional i a l’empresa Stua, en la categoria d’empresa, com els principals artífexs del disseny del 2009. La veterana Summa, encapçalada per Conrad Llorens per ser ‘una de les primeres empreses de disseny multidisciplinar al nostre país, que amb una dimensió significativa, és capaç d’afrontar projectes de gran complexitat amb excel·lents resultats conceptuals i formals’.

Nascuda l’any 1989, de la mà de diversos socis, entre els qui es trobaven Mario Eskenazi, Claret Serrahima i Josep Maria Mir, només aquest darrer es manté vinculat a l’empresa. Entre les seves feines, el primer disseny de Pans & Company -l’actual és de Morillas Brand Design- la identitat dels Mossos d’Esquadra, del Port Vell de Barcelona, els Supermercats Suma, Derbi, Planeta, Applus o més recentment el redisseny de la identitat corporativa de RTVE i de BTV.

Stua, per la seva banda, naixia l’any 1983 a Astigarraga, de la mà de Jesus Gasca, amb l’objectiu de produir i distribuir mobiliari contemporani intemporal. Entre els seus principals dissenyadors, destaquen Joan Mora, Jon Gasca i el mateix Jesús Gasca. El jurat li ha atorgat el premi per ‘ser capaç de crear productes sobris, depurats i essencials al servei dels seus usuaris. L’atenció pels detalls en producte, comunicació i presentació, el que reflexa l’esperit de l’organització i la seva passió per tot allò en el que creuen’.

www.premiosnacionalesdediseno.com

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: