objectar

segona fase

Re-Crea

El BCD, juntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona, presentaren fa uns mesos Re-Crea. Un registre de creacions que té la finalitat de garantir l’autoria en presentar una proposta al client.

No es tracta d’un registre de propietat intel·lectual o industrial, sinó un certificat de disposició en una hora i una data concretes. Una solució ràpida que permet a l’usuari dipositar els documents a presentar en un servidor propietat de la Cambra de Comerç, qui donarà fe que el document hi ha estat registrat en la data en qüestió. No obstant, no certifica l’originalitat de la peça registrada. Mancat d’efectes legals, sí pot ser un element coercitiu per al client que en volgués fer un mal ús de la feina presentada.

Per a disposar d’una certa garantia legal, caldrà registrar-ne la propietat intel·lectual o industrial. Processos més cars i més lents. En aquest casos, caldria recórrer a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, a l’Oficina d’Harmonització del Mercat Interior o al Registre de la Propietat Intel·lectual.

www.re-crea.es

Anuncis

3 comentaris»

  alvaro wrote @

Creo que esta iniciativa nace tarde y mal. No parece que sea razonable que la Camara de Comercio cobre por un servicio como éste, cabría esperar que fuera al menos sin coste, cuando existe desde hace tiempo en internet de modo gratuito y con reconocimiento a escala mundial.

http://www.safecreative.org

  jb2004 wrote @

Ho desconeixia. I tal i com dius, aquest altre és gratuït. Tard i malament. Merci per la info!

  Safe Creative « objectar wrote @

[…] 24, 2009 a 11:46 am · Arxivat sota Articles Fa uns dies escrivia sobre Re-Crea, el registre de projectes impulsat per la Cambra de Comerç de Barcelona i el BCD. Ara l’Álvaro […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: