objectar

segona fase

Game Boy

Quan encara recordo perfectament batallant per aconseguir una Game Boy -que per cert, trigaria anys en acoseguir- llegeixo aquests dies que enguany, el gran èxit comercial de Nintendo compleix vint anys. Amb un pes de 300 grams i 4 centímetres de gruix, permetia carregar jocs de forma intercanviable, així com jugar amb d’altres usuaris de la preuada consola portàtil.

D’aquells primers models se’n van vendre més de 100 milions d’unitats, rècord que no tornarien a repetir fins la recent Nintendo DS, que de nou ha superat l’astronòmica xifra. Entre elles han passat desenes de consoles amb petites millores poc substancials, entre les quals la Game Boy Color, l’Advanced, el Pocket, l’Advance SP o la darrera Micro, que es veié àmpliament superada per la competidora PSP de Sony.

Amb la Game Boy, aparegueren més de 500 jocs, molts d’ells provinents de la NES (Nintendo Entertainment System) i amb ells les fantàstiques aventures del Mario i el Luigi, probablement els personatges més populars de Nintendo. Avui, Game Boy ha estat substituïda per la Nintendo DS, un nou èxit comercial que en poquissim temps superà de nou els 100 milions d’unitats venudes. Amb la DS, la companyia nipona torna a situar-se al cap davant del món de l’entreteniment, ampliant aquesta vegada el seu públic objectiu a un variat conglomerat d’edats i procedències.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Nintendo

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: