objectar

segona fase

Nova Junta del FAD

Assemblea mogudeta la d’ahir al FAD. Un cop fet el balanç de les activitats realitzades al llarg de l’any i presentada la nova web, s’havia de votar la nova candidatura per als propers anys. I ai las! cap candidatura s’havia presentat en el termini previst pels estatuts. Però se n’havia organitzat una a corre-cuita, que esdevenia l’única candidatura a ser votada. Fins i tot Europa Press, dóna avui per guanyadora la candidatura, malgrat ni tan sols va arribar a votar-se.

La nova candidatura, encapçalada per l’arquitecte José María Torres Nadal (Cieza, Múrcia, 1947) està formada per Guillem Augé, Patrícia Gabancho, Albert Garcia Espuche, Salvador Rueda, Martín Azúa, Olga Subirós i Joan Trullén. I es donà a conèixer als socis el dia abans de les eleccions amb una discreta declaració d’intencions, on entre d’altres, declara ‘la voluntat de multiplicar per tres els socis de l’entitat’. Faran bé almenys, de fer-se’n socis ells!

A petició d’alguns dels assistents, i per votació a mà alçada, es decidí ajornar tres mesos la votació. Temps suficient per a elaborar alguna possible nova candidatura i per a què la presentada pugui conèixer una mica millor el funcionament intern del FAD i especialment de les entitats que en formen part.

www.fad.cat

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: