objectar

segona fase

Kelme 0 – Munich 1

La Caverna tornava a apuntar aquesta setmana, ara contra Oleguer, i un cop més feia diana ferint a la democràcia i a la llibertat d’expressió. Un cop més ens evidenciaven que pensar i opinar no té cabuda en aquest Estat autoanomenat de dret. Els opinadors apunten i Kelme carrega, tot retirant el patrocini que mantenia amb el jugador.

Però, un nou agent entrava en joc quan l’Avui anunciava que Munich, empresa catalana de material esportiu, vol fer arribar al jugador una oferta de patrocini aquest proper dilluns. Xavier Berneda, director de màrqueting de l’empresa, declarava que estaven a disposició del jugador, pel qual fa anys que hi estan interessats.

Una aposta valenta i coherent d’una empresa catalana que només a Itàlia factura el 40% de la seva producció i que té una destacada presència en països com el Japó, Holanda o Portugal, gràcies a una eficaç xarxa de distribució.

Els orígens de Munich es remunten a l’any 1939, de la mà de la família Berneda, que comença a fabricar calçat a Sant Boi de Llobregat. L’any 1953 l’empresa s’introdueix en el segment de l’atletisme i es posiciona fortament en el calçat esportiu. L’any 1964, l’empresa passarà a anomenar-se Munich, tot incorporant el símbol de la ‘X’, alhora que reestructurarà la fabricació apostant fortament per un producte de qualitat i amb un excel·lent disseny.

Amb una forta presència en segments com futbol sala o l’handbol, amb models d’èxit com el Gresca, l’empresa aposta també per la línia streetwear, aconseguint amb el reeditat model Goal de 1978, una forta penetració en aquest segment, posicionant-se amb un producte de qualitat i un excel·lent disseny que renova cada temporada.

Des d’avui Kelme ha perdut a Oleguer, un dels pocs jugadors que aprofitant l’altaveu que li atorga la seva popularitat, s’ha mullat per defendre uns valors que haurien de ser Universals. A alguns això els fa por. A Munich, no. Amb aquest contracte, Munich no només guanya a un jugador, sinó que amb ell hi guanya un nou mercat. El nostre.

www.racocatala.cat

No comments yet»

Deixa un comentari