objectar

segona fase

Començar de nou

Recordo que, un cop presentat el projecte final de carrera i amb les ganes de qui comença, amb uns amics vàrem muntar Alter Design. El que havia de ser un petit estudi que oferís serveis de disseny amb la mínima estructura que ens possibilitava un contacte més directe i uns preus més competitius. O això pensàvem. No va passar de la pàgina web.

Tocava doncs, enviar currículums i sol·licitar entrevistes. Recordo haver anat fins i tot a l’estudi del Mariscal, que per error m’havia convocat pensant que jo dissenyava pàgines web. Vaig començar fent pràctiques a Integral Design, més tard a Competitive Design Networks, avui Node, i amb la Gemma Bernal i els seus socis, avui Ramos & Bassols. Més tard treballaria amb en Gonzalo Milà, a Morillas Brand Design i aquest darrer any a Link Design, estudi hereu del que havia estat Item Design.

Ara, sis anys després i per diferents condicionants, -entre els quals el sobtat tancament de Link a Barcelona-  començo de nou la partida. Amb la crisi de cara, des de casa i fins que aguanti.

2 comentaris»

  xavi wrote @

Les adversitats sempre poden ser positives. Ànims, noi!

  dani wrote @

Vinga, Jordi! amb el curriculum que tens i les feines que has fet, tens més portes obertes que la majoria de mortals… tens la oportunitat (i temps) de dissenyar alguna cosa … gran!
només cal que t’hi posis!


Deixa un comentari