objectar

segona fase

Habitat 2008

Baixo a València per la fira. Diuen que enguany per la crisi, hi seran presents menys empreses. I ho constato. Absents alguns dels grans, també del Sidi. Tampoc gaires novetats, dinàmica cada cop més comuna i que afecta a totes les fires. La comunicació és cada vegada més ràpida i les novetats no volen esperar. Potser la cara més amable, la del Nude, l’espai destinat als joves dissenyadors. Una salutació a la gent d’Ebualà, que aquest any repeteixen. Hi són també Onda Arctica, la botiga finesa que fa pocs mesos ha obert tenda a Barcelona i alguns que ja van sonant com Enblanc, Attua i Nadadora.

A la fira, recullo també la guia Interni i el Pocket, la guia que ha editat d(x)i per a l’esdeveniment: Festes, presentacions i els principals actes que tindran lloc a la ciutat en motiu de la fira. Els envejo. També als qui comencen, i els obren les portes sense complexos. Potser que les empreses del Principat en prenguin nota.

Per la tarda, passejo per la ciutat. Hi ha coses que no canvien, com la Plaça Rodona i l’èxit dels brodats de la Pili i l’Amparín.

www.habitat.feriavelencia.com

No comments yet»

Deixa un comentari